duminică, 24 iulie 2011

Hawii Pedicure

(click to enlarge / click pentru a mari)





Pedichiura cu gel, design realizat cu vopsele acrylice si insertie de fulgi de gheata.
Gel pedicure, design free-hand painted with acrylic colors and Mylar insertion.




Atunci cand am vazut pedichiura realizata de Kory (click aici pentru a o vedea) m-am gandit ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai realizat o mani/pedi in stil "Hot Rod" asa ca, vazand-o m-am simtit inspirata si totodata motivata. Sper ca va place si maine va arat si cum am realizat-o!

When I saw the pedicure done by Kory (click here to see it) I thought it's been a while since I didn`t made ​​a Mani / Pedi in "Hot Rod" style. So, seeing her I felt inspired and motivated also. I hope you enjoy it and tomorrow I will show how I made ​​it!


P.S. : Thank you, Kory for the inspiration !!! :)

4 comentarii:

  1. Vai ce tare!!!! Exact acest model planuiam si eu sa-l fac pentru cand voi pleca la mare. Cu siguranta o sa ma inspir de la tine! Esti o adevarata maestra >:D<

    http://sweetladybutterfly.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. bine oricum a ta e divina:D superba si f reala:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lady Butterfly : Merci pentru gandurile frumoase! Intr-adevar, este o pedichiura perfecta pentru vacanta pe litoral!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Kory: Gelul si vopseaua acrilica iti ofera posibilitatea sa ridici mani/pedi la un alt nivel! Mai tii minte cat de incantata eram cand am vazut prima oara pedi la tine? Eram ca un copil ce a vazut inghetata!

    RăspundețiȘtergere