sâmbătă, 4 august 2012

About Caviar manicure

Hello, girls!!!
     Astazi vreau sa vorbim despre noul trend lansat curand pe piata mondiala in domeniul unghiilor si anume CAVIAR NAILS. Desigur, la noi pe piata inca nu prea a luat mare avant si de aceea m-am hotarat sa va prezint acest tip de manichiura mai deosebita, ce va atrage cu siguranta privirile tuturor, in ideea ca este o mani ce se potriveste oricand, indiferent de sezon si in plus se poate realiza in diferite nuante, dupa plac.
      Manichiura caviar se realizeaza utilizand o baza colorata si micro-perle in aceeasi nuanta. Desigur, acesta idee a fost pusa in practica si pana de curand de tehnicienii de unghii, cand compania Ciate din UK a lansat pe piata moda "Manichiurii caviar".



"The inspiration behind the Caviar Manicure™ came about when Charlotte, Ciaté’s Creative Director, was looking to create 3-dimensional nails for a front cover magazine shoot and wanted to develop something feminine, indulgent yet delicately extravagant.The finished effect gives nails an instant sophisticated look." 









Varianta ojei Ciate a fost lansata in lantul de magazine Sephora - sincer, nu stiu daca la noi a fost inca lansata pe piata - poate imi spuneti voi daca ati zarit-o pe undeva. Aceasta manichiura vine in trei variante - color, alb sau negru si tine in jur de 2-3 zile maxim, deoarce, intre straturile de oja, micro-perlele nu rezista.

Varianta alternativa a acestei manichiuri traditionale 3D eu una vi-o propun ca Caviar Mani in gel - dupa cum stiti, avantajul principal este acela ca manichiura dumneavoastra va dura in jur de trei saptamani intacta, deoarece micro-perlele vor ramane intacte introduse in gel. Un alt avantaj este reprezentat de variatia cromatica a micro-perlelor pe care vi le pun la dispozitie, nu doar in 3 variante ci in orice culoare va puteti dori.

Doresc sa va prezint premierele mele de manichiuri caviar:



Green Caviar Manicure/ Manichiura Caviar Verde


Green Caviar Manicure/ Manichiura Caviar Verde


Purple Caviar Manicure/ Manichiura Caviar Violet






Purple Caviar Manicure/ Manichiura Caviar Violet







Purple Caviar Manicure/ Manichiura Caviar Violet



Aceasta manichiura este una deosebita, cu un efect special de 3D definit prin sutele de micro-perle aplicate pe suprafata unghiei. In momentul de fata, acestea ne ofera o multitudine de posibilitati pentru diferite manichiuri, in mai multe nuante, pe care le putem combina cu strasuri sau cristale pentru un efect garantat. Aceste micro-perle sunt considerate ca fiind " the new glitter". Va astept sa incercam impreuna acest nou trend!


Ce parere aveti despre acest tip de maniciura?







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu