duminică, 6 noiembrie 2011

Turquoise Pigments




Dupa 2 saptamani - Protectia unghiei naturale cu gel, fundal in degrade ( turquoise, verde, albastru, bleu) realizat din vopsele acrilice, glitter mix turquoise, pictura non-figurativa cu vopsea acrilica alba si flori 3D din acryl.


After 2 weeks - Gel nail protection, gradient background with acrylic paintings ( turquoise, green, blue, light blue), glitter mix turquoise, abstract painting with white acrylic colors and 3D acrylic flowers.











3 comentarii:

  1. Floricelele 3D le pui inainte de finish? Adica le aplici pe ultimul strat de gel si apoi introduci mana la lampa? Eu nu am facut cursuri da imi plac foarte tare modelele si-s extrem de curioasa cum sunt realizate unele modele de ies asa frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am aplicat stratul de gel de baza, am realizat fundalul din mai multe vopsele acrilice pe care le-am lasat sa se usuce, dupa care am facut constructia unghiei. Am retusat forma prin pilire unde si daca este cazul, dupa care am facut florile 3D din acryl ( monomer+polimer) si am sigilat cu gel finish unghia dar nu pe floare, ci doar pe langa marginile acesteia. Dupa ce se scot din lampa UV, poti aplica pe petalele florii 3D un top coat cu efect matifiant. Asa florile nu se ingalbenesc si exista si un contrast interesant intre floarea mata si unghia lucioasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi tare mult, imi plac foarte mult modelele tale, esti foarte talentata!

    RăspundețiȘtergere